//cdn.globalso.com/medrbtlaser/36370788.jpg
//cdn.globalso.com/medrbtlaser/ed9eb46b.jpg
//cdn.globalso.com/medrbtlaser/5e36b9c1.jpg

babagankita

Perusahaan wis komitmen karo penjualan peralatan laser industri kecantikan medis, lan rumah sakit umum tentara, rumah sakit perguruan tinggi universitas Union Peking, rumah sakit Beijing, kementerian kesehatan rumah sakit persahabatan china-jepang, kayata luwih saka 80 institusi rumah sakit duweke negara kanggo nggawe hubungan kerja sama, lan ing 2013, lan perusahaan laser medis paling gedhe ing China, perusahaan laser Wu Hanqi kesepakatan agen umum Beijing kanggo kerja sama, Layanan kaya Meilai, Yixing, Lido, lan institusi kecantikan medis swasta liyane luwih saka 100.

maca liyane

KitaSeneng Tuku Piranti Iki

Adol peralatan sampeyan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Adol peralatan sampeyan