page_banner

Babagan Kita

Konsep sideboards BRANDCONCEPT

Rebeit Medical Equipment Co., Ltd. didegaké ing taun 2004

Perusahaan wis komitmen karo penjualan peralatan laser industri kecantikan medis, lan rumah sakit umum tentara, rumah sakit perguruan tinggi universitas Union Peking, rumah sakit Beijing, kementerian kesehatan rumah sakit persahabatan china-jepang, kayata luwih saka 80 institusi rumah sakit duweke negara kanggo nggawe hubungan kerja sama, lan ing 2013, lan perusahaan laser medis paling gedhe ing China, perusahaan laser Wu Hanqi kesepakatan agen umum Beijing kanggo kerja sama, Layanan kaya Meilai, Yixing, Lido, lan institusi kecantikan medis swasta liyane luwih saka 100.

Sawise akumulasi 14 taun, ing taun 2018, kanggo ngatasi ombak ekonomi Internet lan konsep nuduhake munggah kanggo nggawe merek "Ruibeite" lan luwih apik kanggo pasar kecantikan medis, perusahaan kasebut kanthi bertahap berkembang platform layanan pihak katelu peralatan kecantikan medis kanthi profesional lan data minangka inti. Perusahaan kasebut gumantung karo teknologi profesional saka telung tim dokter kelas pertama sing misuwur. Komitmen kanggo nyewa lan adol peralatan, konsultasi manajemen, konferensi profesional lan modul liyane, nyedhiyakake lingkaran aliansi ekologis sing kuat kanggo institusi medis lan kecantikan, rantai biologis lan kecantikan, lan platform investasi finansial

2004 taun

Ruibit Medical Devices Co., Ltd. didegaké ing taun 2004

80+

Lembaga rumah sakit duweke negara nggawe hubungan kerja sama

100+

Nglayani luwih saka 100 institusi medis lan estetika pribadi kayata Meilai, Yixing, Lido, lsp.

2018Tahun

Ing taun 2018, kanggo ngatasi gelombang ekonomi Internet lan munggah konsep nuduhake, merek "Ribit" didegake

Tim Perusahaan

EIa

Pendhiri kosmetik Beijing (xi 'an) rui sajrone 10 taun melu bidang kosmetik, sinau terus-terusan lan ngenalake teknologi kecantikan medis canggih asing, produk lan cara pemasaran, lan liwat pengalaman operasi sing kaya awak lan platform sumber produk sing unik, kanggo domestik akeh organisasi kosmetologi medis sing akeh nyedhiyakake pendhidhikan lan pelatihan personel, meh sewu kaping Mbantu dheweke ningkatake kinerja lan kepuasan pelanggan, lan diakoni minangka wong pisanan sing nambah tim ing industri medis lan kecantikan domestik.

Luna

Beijing (Xi 'an) pendiri Kosmetologi Medis Rebeit

Aku wis melu industri kecantikan suwene 6 taun, wiwit SPA kecantikan tradisional nganti manajemen kulit Korea nganti anti-penuaan kecantikan medis utama ing masarakat saiki. Aku wis sinau lan nyelidiki kanthi rutin ing Hong Kong, Korea Selatan lan Jepang kanggo komunikasi karo instrumen lan produk mainstream saiki, kanggo nggawe program perawatan kulit miturut kabutuhan pelanggan lan ngatasi masalah tuwa wanita saka njero njaba . Ana program perawatan unik kanggo macem-macem kulit, utamane kanggo kulit sing bermasalah kanggo nyegah, ngobati, ndandani lan nglindhungi patang aspek kanggo nglindhungi kulit kanthi cara kabeh

Kris

Beijing (Xi 'an) pendiri Kosmetologi Medis Rebeit

Wong pariwara senior, ahli media anyar.

Merek kembang mewah lan merek tas independen, duwe komitmen kanggo nyedhiyakake produk berkualitas lan gaya urip sing apik kanggo para wanita.

Gabung karo industri BEAUTY medis lan Kecantikan Nyata sajrone setaun, populerake ilmu KECANTIKAN medis menyang jutaan pangguna liwat Internet, gosip BEAUTY medis sing mbatalake lan menehi informasi kanthi online

Robert

Beijing (Xi 'an) pendiri Kosmetologi Medis Rebeit

Dheweke wis melu bidang kosmetologi medis suwene 15 taun. Dheweke tau dadi manajer umum ing luar negeri Huaxi Group, raksasa kecantikan medis China. Sajrone jabatan, bisnis ing jaban rangkah Huaxi Group entuk taun berturut-turut tuwuh. Lapangan kaendahan medis ing njero lemah sajrone pirang-pirang taun, ngembangake rasa lan pengalaman sing apik ing operasi produk, kanggo atusan perusahaan kecantikan medis domestik sing nyediakake layanan perencanaan strategis lan konsultasi profesional, wiwit latihan awal produk, perencanaan produk lan posisi , panggunaan telat, perawatan pelanggan minangka pengalaman pengalaman pertempuran sing nyata.

Tim Dokter

310140906

Dr. Qu Naibin
Dokter Khusus Kecantikan Nyata

Lulus saka Universitas Kedokteran Bethune (saiki Universitas Jilin), dheweke minangka salah sawijining dokter kosmetik pertama ing China. Fokus karo desain estetika rai oriental, dheweke wis operasi plastik lan kosmetik luwih saka sepuluh taun. Operasi kasebut misuwur amarga operasi alami lan alus. Dheweke duwe prestasi unik ing operasi perbaikan wajah, kecantikan mripat Korea, ukiran kecantikan mata, lan katresnan alias ginekologi. Operasi plastik jantung.

Dr Li Peirong
Dokter Khusus Kecantikan Nyata

Departemen Kedokteran Klinis, Pusat Ilmu Kesehatan Universitas Peking
Dokter Klinik Taiwan Bagus, Dekan Klinik Kecantikan Medis Beijing Andai
Merz dokter asli sing disertifikasi
Dokter operasi bersertifikat Ultherapy (kutub sonic)
Wajah lengkap ngukir injeksi lengkap
Angkat Linear
Dokter injeksi asam Putri Putri Hyaluronic

310140906
310140906

Dhokter Wang Junhui

Nduwe pengalaman anti-tuwa sing akeh
Nindakake kecantikan medis sajrone nem taun, duwe riset teoritis sing jero lan pengalaman klinis sing akeh ing kaendahan laser, apik banget karo kecantikan fotoelektrik, perawatan melasma, bintik-bintik srengenge, bintik-bintik kopi, kukul lan hiperpigmentasi pasca kukul, peremajaan kulit, manajemen kulit kanthi komprehensif peremajaan.
Pakar operasi picoway piksel Amerika, konsultan teknis khusus Sinoron
Guru bersertifikat termal

Dhokter Wang Lingyun

Nduweni pengalaman sugih ing rencana perawatan medis lan estetika
US ultherapy ultimate sonic waverati guru operasi asli sing disertifikasi
Dosen Pelatihan Perawatan Sistem Laser Kecantikan Medis Asia
Ahli operasi asli Sinoron Picoway
Penelitian jero babagan taun babagan masalah kulit sing potensial lan ndandani bintik-bintik

310140906

Item utama

● Penjualan Instrumen ● Kerjasama Sewa Instrumen ● Agen Produk BCN

Tes Kulit Ober

Analisis ilmiah lan intuisi kanggo macem-macem masalah ing lapisan kulit sing cethek lan jero. Secara intuitif lan jelas nuduhake kemungkinan krisis kulit kayata pigmentasi jero, garis getih abang, keriput lan foto, nemokake masalah kulit 10 taun sadurunge, nyegah, ndeteksi lan ngobati luwih awal.

Generasi Kapindho Picowis Picoway

1064/532 / 785nm telung panjang gelombang kanthi kekuwatan nembus sing beda kanggo ngrawat kabeh kahanan kulit: 300ps pulsa ultra-cendhak ngasilake efek kejut cahya sing luwih kuat, nyuda jumlah perawatan, kurang rasa ora nyaman, mode difusi hologram 360 derajat, kolagen anyar entuk kulit .

Thermage Generasi kaping papat

Angkat, firming, whitening, lan kaendahan plastik Thermage sing signifikan ora invasi, ora mbutuhake operasi utawa injeksi, perawatan energi radiofrequency sing ora invasi, ora invasi lan efisien, flattening, ngencengi, mulet lan nggawe garis rai, efek kasebut padha karo operasi angkat rai.

Thermage Generasi Kalima

Probe efek lengkap cerdas (Total Tip 4.0) nganti 25%. Probe awak nambahake mode geter sing luwih apik kanggo ningkatake kenyamanan perawatan. Pasuryan lan awak bisa ngrasakake geter kabeh bunder. Cilik iki luwih cilik lan luwih entheng. Gagang dirancang kanthi ergonomis kanggo njamin getaran sing lancar. Nyetel saben energi frekuensi radio miturut posisi perawatan kanggo ngoptimalake energi sing ditampa saben inci kulit.

Pisau Ultrasonik AS

Suhu sistem jaminan suhu (Ulthera) paling apik yaiku udakara 68-72, yaiku suhu paling pas kanggo denaturasi kolagen sing efektif. Nggunakake ultrasonik sing fokus, ora perlu panasake kulit, lan ora bakal nyebabake kerusakan ing kulit.

Pixel Dot Matrix

Energi bipolar RF diwenehake menyang kulit liwat saluran sing kasusun saka jajaran jarum elektroda cilik (64 jarum utawa 44 jarum), elektroda aktif lan elektroda bali gedhe. Jaringan sing ora rusak ing antarane jarum elektroda tumindak minangka "waduk penyembuhan" kanggo panas dermis sing jero lan nyebabake kontrak kolagen lan degenerasi. Faktor pertumbuhan induksi ngrangsang sintesis kolagen anyar. Ganti kolagen lawas nganggo serat anyar. Serat anyar duwe struktur jaringan sing luwih ketat lan luwih dioptimalake kanggo nyuda kisut lan tampilan kulit sing luwih alus.

Derma Shine 3

Instrumen injeksi cahya cahya Derma Shine 3 generasi anyar ing Korea Selatan nggunakake teknologi tekanan negatif kanggo nambah gizi kulit kanthi jerone 1,28 mm ing dermis. Sadurunge microneedles mlebu ing kulit, gunakake meter tekanan negatif kanggo ngangkat kulit, lan banjur Multiple jarum banjur kanthi bener ngetik lapisan jero dermis. Dosis injeksi lan frekuensi injeksi bisa diatur ing tampilan LED. Kajaba iku, tekanan jarum suntik diluncurake sadurunge jarum metu, mula ora bakal ilang gizi.

Vivive Anti-Aging Pribadi

Siji-sijine ing donya - sing diakoni dening DA Amerika. Teknologi paten frekuensi radio pribadi asli ngaktifake lapisan jero kolagen ing bagean pribadi kanggo ndandani lan tuwuh. Ora invasif, ora krasa lara, ora ana periode pemulihan, nguatake lan nglumasi teknologi utama kanggo ngatasi istirahat pribadi
Vivive minangka siji-sijine teknologi terobosan sing janji bakal ningkatake istirahat bagean pribadi lan sensitivitas G-spot kanthi terapi tembung.

THERMIVA Bayi Pribadi

THERMIVa minangka instrumen teknologi tinggi pribadi sing diimpor saka Amerika Serikat sing nggunakake teknologi transmisi kontrol suhu cerdas inti. Wis lulus loro sertifikasi internasional FDA lan CE. Iki uga digunakake kanggo ngencengake privasi lan kecantikan labia, tanpa anestesi, operasi, lan periode perbaikan. Proyek peremajaan sing nyaman lan pribadi.

● Non-bedah ● Kontrol Suhu ● Frekuensi Radio


Adol peralatan sampeyan