page_banner

produk

Fotona4Dpro


Detail Produk

Tag Produk

FOTONA4D

Sistem laser laser Fotona dirancang kanggo nindakake kabeh perawatan estetis utama. Kanthi nggabungake rong gelombang laser pelengkap laser Fotona SP berfungsi minangka sistem multi-tujuan sing fleksibel, sing bisa nindakake macem-macem aplikasi estetika, operasi lan ginekologi. Nd Fotona: Dawane gelombang YAG efektif kanggo nggayuh lapisan kulit sing paling jero, dene dawane gelombang Er: YAG cocog kanggo ngilangi cacat ing permukaan supaya bisa ditampilake asil visual sing dawa lan tahan lama.

Pangobatan Estetika Kinerja Paling Dhuwur

Standar emas Fotona Nd: YAG teknologi laser nyedhiyakake kekuwatan lan kinerja sing dibutuhake kanggo nangani macem-macem aplikasi estetika, wiwit peremajaan kulit lan nyuda rambut nganti kukul, perawatan pembuluh darah lan liya-liyane. Laser Nd: YAG ing garis SP ndhukung kacepetan dhuwur Fotona L-Runner Pro lan S-11 Nd: Scanner YAG kanggo kacepetan prosedural, safety lan efisiensi utama ing perawatan area amba. Kajaba iku, mode Fotona PIANO ultra-dawa-pulsa anyar sing revolusioner ndadekake Nd: Pemanasan akeh YAG nalika njaga epidermis dadi aman lan nyaman.

Baris SP uga ngetokake kekuwatan generasi kaping-3 Er: YAG kulit laser resurfacing, kanthi presisi, kontrol ablasi lapisan micron. Kanthi fungsi wiwit saka kulit cethek nganti jero, saka non-ablative nganti ablative lan saka full-field nganti resurfacing fraksi, perawatan bisa disesuaikan karo kondisi kulit tartamtu kanggo entuk asil sing luar biasa. Solusi sing dipatenake kayata teknologi VSP (Variable Square Pulse) lan fitur mode Fotona SMOOTH paling anyar mung sawetara ciri sing nggawe garis SP dadi canggih teknologi laser Er: YAG.

Mode QCW kanggo Aplikasi Bedah

Saliyane laser infrared performa tinggi Er: YAG lan Nd: YAG, garis SP uga kalebu salah sawijining inframerah sing paling kuat QCW (Quasi Continuous Wave) Nd: Laser bedah YAG ing pasar. * Ahli bedah wis luwih seneng laser inframerah amarga khasiat sing ora ana tandhingane, kemampuan disinfeksi simultan lan asil klinis sing luar biasa. Kanthi tangan bedah Fotona sing dirancang khusus, garis SP nawakake karakteristik kinerja sing becik lan kombinasi dawa gelombang inframerah kanggo macem-macem pilihan perawatan bedhah. 

QCW Nd: Panjang gelombang YAG cocog kanggo spektrum aplikasi bedah sing amba, wiwit nglereni presisi dhuwur lan eksisi jaringan nganti prosedur endo sing luwih maju, kayata lipolisis laser, ablasi laser endovenous, lan liya-liyane. Panjang gelombang Er: YAG nyedhiyakake ablasi bedah sing presisi banget, tanpa bekas lara utawa jahitan. Pangobatan luwih cepet lan kurang invasif tinimbang teknik tradisional, lan antarmuka pangguna sing luwes lan prasarana memori sing bisa disesuaikan bakal ndadekake kabeh ahli bedah luwih gampang lan ora stres.

Aksesoris Opsional kanggo Ginekologi

Laser SP Fotona minangka pemain lintang ing bidang ginekologi amarga kemampuan sing wis kabukten nindakake sawetara kontak sing ora apik, prosedur non-invasif kanthi kenyamanan pasien sing luwih gedhe, nyuda downtime lan nambani luwih cepet. Ing Er: YAG laser migunani banget kanggo ngobati lesi ing gulu uterus lan tempek, uga lesi HPV, pigmentasi lan neoplasias. Amarga kemampuan disinfektan sing unik, bisa digunakake ing jaringan sing kena infeksi. Ing Nd: YAG dawa gelombang laser digunakake kanggo operasi jaringan alus, kayata prosedur laparotomi, laparoskopi lan hysteroscopic, uga kanggo prosedur ginekologis kosmetik. Bebarengan, panjang gelombang laser komplementer SP nggawe spektrum kemungkinan perawatan sing akeh, kalebu pendekatan anyar kanggo ngobati masalah ginekologis sing paling umum.

Direkayasa kanggo Gampang Gunakake

Entuk kasempurnaan ing asil klinis nalika ngrasakake kecepetan lan efisiensi sing ora ana tandhingane: baris SP nampilake antarmuka sing intuisi, gampang digunakake kanthi prasasti memori sing bisa disesuaikan kanggo mbantu kabeh praktisi bisa luwih cepet lan efektif. Kerajinan tangan sing dirancang kanthi profesional, mode operasi sing gampang dipilih lan akeh fitur canggih liyane kanggo ningkatake tliti lan kinerja saben sistem laser Fotona kanggo khasiat klinis sing optimal lan kontrol sing ora ana tandhingane sajrone perawatan.

Rong Model sing Bisa Dipilih

SP Dynamis minangka sistem sing nduweni kemampuan unik lan fitur lengkap sing nyedhiyakake laser kinerja industri paling apik Er: YAG lan Nd: YAG, sing dirancang kanggo macem-macem aplikasi estetika lan dermatologi. SP Dynamis uga kalebu bedah QCW Nd tambahan: Laser YAG kanggo ablasi laser edovenous, lipolisis, lan prosedur operasi liyane.

SP Spectro - versi SP Dynamis sing luwih kompak lan kurang kuat, SP Spectro nawakake teknologi sing paling canggih Er: YAG lan Nd: teknologi laser YAG (kanthi bedah QCW Nd: YAG) sing maju lan maju kanthi canggih paket sing dirancang kanggo nyedhiyakake perawatan estetis lengkap kanthi rega sing luar biasa.

* QCW standar karo SP Dynamis lan opsional karo SP Spectro.

1 (1)
1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Sampeyan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.

    Adol peralatan sampeyan