page_banner

produk

MD HydraFacial


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

Mung HydraFacial nggunakake teknologi paten kanggo ngresiki, ngekstrak, lan hidrat. Serum super HydraFacial digawe nganggo bahan-bahan nutrisi sing nggawe cahya sing nyenengake kanthi mung 3 langkah:

BERSIH + PEEL

Temokake lapisan kulit anyar kanthi eksfoliasi sing lembut lan resurfacing santai.

EKSTRAK + HIDRAT

Copot lebu saka pori-pori kanthi nyedhot ora krasa lara. Nutrisi moisturizer kuat sing bisa ngilangi kulit.

Sekring + nglindhungi

Lebokake lumahing kulit nganggo antioksidan lan peptida kanggo nambah cahya sampeyan.

Apa sing Nggawe Hydrafacial saka Prosedur Hidrermermabrasi Liyane?

HydraFacial nggunakake sistem pangiriman Vortex-Fusion sing unik, paten kanggo eksfoliasi, ekstrak lan hidrat kulit, lan, desain spiral menehi ekstraksi tanpa rasa sakit.

Pikirake Kesehatan Kulit Sampeyan

Ana akeh rencana lan program ing kana, nanging bisa uga mbingungake. Dadi, kita nggayuh meh 1.000 ahli lan konsumen kanggo ngrungokake babagan kesehatan kulit. Kita nyusun asil lan nggawe piramida kesehatan kulit sing paling dhisik - pandhuan sing gampang diikuti kanggo nggawe regimen lan kesehatan kulit sing luwih apik. Ana papat lapisan sederhana:

1. Saben taun

2. Wulan / Triwulanan

3. Saben Dina / Mingguan

4. Tansah

HYDRATION

HIDRASI

TONE AND TEXTURE

TONE LAN TEXTUR

PORES AND CONGESTION

PORES LAN KONGESTION

Kepiye aku bisa nggawe kesehatan awak dhewe?

Cara paling apik kanggo netepke kulit sampeyan yaiku kanthi ngunjungi ahli dermatologis utawa estetika, nanging uga akeh prekara sing bisa sampeyan lakoni dhewe, kayata njupuk Penilaian Kesehatan Kulit online. Luwih becik evaluasi kesehatan kulit kanthi suwe, kanggo ndeleng tren supaya sampeyan bisa nyetel regimen sing dibutuhake.

1 (2)
1 (1)
1 (1)
1 (3)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Sampeyan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.

    Adol peralatan sampeyan