page_banner

produk

Lumenis M22


Detail Produk

Tag Produk

Platform Multi-Aplikasi Laser Modest Aesthetic M22 ™

M22 ™ minangka platform multi-aplikasi modular kanggo perawatan luwih saka 30 kahanan kulit lan ngilangi rambut.

Digunakake dening dokter ing saindenging jagad, M22 ™ ngidini sampeyan ngobati macem-macem pasien lan kondisi kanthi asil sing apik banget.

4 Multiple Technologies in One Modular System

M22 ™ tuwuh kanthi laku

Ngembangake kabutuhan perawatan lan adaptasi karo aplikasi mbesuk nalika lagi muncul.

IPL Universal 

Teknologi Pulsa Optimal (OPT ™)

Barang tangan tunggal kanthi filter lan lightguide sing bisa diganti

Kanggo perawatan kulit IPL nggunakake fotorejuvenasi

ResurFX ™

Siji-sijine fraksi True non-ablative, kanthi scanner CoolScan ™

Ora nganggo

Kanggo kulit resurfacing

Versi M22 premium karo AOPT saiki kasedhiya ing China!

M22 ™ Universal IPL saiki ditambah karo AOPT, ngaktifake kontrol lengkap kanggo pangguna majeng, dadi gampang kanggo nyetel dhewe-dhewe kanggo saben pasien lan saben kondhisi. Nggunakake paling apik saben pulsa lan gampang nyedhiyakake asil klinis sing konsisten lan padhet kanggo pasien sampeyan!

Kanthi desain garis emas, Lumenis kanthi bangga nampilake versi M22 premium, kanthi perawatan cahya & laser kanthi presisi, aman, lan efektif kanggo pasar medis estetika.

Modul IPL M22 ™ Universal ngidini sampeyan ngobati macem-macem kahanan kanthi tangan tunggal sing serbaguna.
Handpiece Universal IPL dirancang karo 9 ExpertFilters ™ sing disesuaikan karo kondisi sing diobati lan pangenalan filter sing diaktifake komputer kanggo keamanan lan panggunaan sing luwih apik. Nganggo handpiece Universal IPL, ExpertFilters ™ ganti detik mung detik lan ora dipasang ing tangan anyar.

Handpiece IPL Universal ngirit ora mung wektu perawatan lan papan panyimpenan, nanging uga larang regane amarga ora prelu tuku pirang-pirang barang tangan IPL. Telung lightguides SapphireCool ™, kanggo wilayah gedhe lan cilik, maksimalake kenyamanan pasien kanthi pendinginan kontak terus-terusan.

Nd: YAG Laser Kanthi Multiple Sequential Pulsing Technology Multiple-Sequential Pulsing

Modul Nd: YAG M22 ™ nawakake perawatan telangiectasias, hemangiomas, vena sikil lan kerutan wajah. Perawatan sing tepat lan nyenengake kanthi 4 lightguides sing digawe adhem lan gampang diganti. Multiple Sequential Pulsing, sing kasedhiya ing modul Nd: YAG lan IPL ing M22 ™, nggawe pendinginan ing antarane urutan denyut nadi, kanggo nglindhungi epidermis nalika ngidini fluida sing luwih dhuwur digunakake kanthi aman. Iki ngidini perawatan ing kabeh jinis kulit, kalebu kulit sing luwih peteng, lan nyuda kemungkinan efek samping sing ora dikarepake ing perawatan lesi pembuluh darah.

Cara Kerja

Energi cahya dikirim sajrone denyut nadi, lan jaringan adhem sajrone wektu tundha. Energi liyane luwih aman dikirim menyang target.

Apa Apa

Pulsing Multiple Urutan ngidini kanggo adhem ing antarane pulsa kanggo mbusak rambut kanthi aman ing kabeh jinis kulit kalebu kulit sing luwih peteng lan nyuda kemungkinan kerusakan kulit ing perawatan lesi pembuluh darah.

ResurFX ™ Modul ResurFX ™ M22 ™ minangka siji-sijine teknologi non-ablatif pecahan sing sejatine. Siji pass yaiku kabeh sing dibutuhake.

Ora kaya teknologi pecahan liyane, ResurFX ™ mung butuh siji pass supaya efektif, ngirit wektu lan nglindhungi kulit pasien.

ResurFX ™ nggunakake laser serat 1565 nm lan scanner sing maju banget, sing ngidini sampeyan milih luwih saka 600 kombinasi bentuk, ukuran lan kerapatan kanggo perawatan optimal.

ResurFX ™ Kanthi CoolScan ™ Kanggo Perawatan Optimal

Modul ResurFX ™ nduwe scanner CoolScan ™ sing canggih kanggo pemindaian tanpa urutan. Algoritma pending paten nyedhiyakake saben titik pecahan kanthi cara sing kontrol kanggo nglindhungi jaringan saka akumulasi panas lan panas banget. Kemampuan iki unik kanggo laser serat ResurFX ™ 1565nm. Handpiece ResurFX ™ dilengkapi pendinginan kontak terus-terusan, kanggo nambah kenyamanan pasien sajrone perawatan.

1 (1)
1 (1)
1 (2)
1 (3)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Sampeyan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.

    Adol peralatan sampeyan