page_banner

produk

Picosure


Detail Produk

Tag Produk

PICOSURE

Ing 2013, US Sano Show ngenalake Laser, laser kapindho picoSure 755nm kanthi dawa 755nm.

Ing 2015, dheweke disertifikasi dadi NMPA ing China. Dawane 755nm dawane fungsi penyerapan selektif sing apik kanggo melanin, lan efek ngilangi partikel awak apik banget.

Ing Desember 2017, NMPA ing China disetujoni kanggo ngobati lesi pigmen jinak epidermis, lan ing wulan September 2020 ing China NMPA nyetujoni perawatan lesi pigmen dermal.
Lensa Difaksi Fokus Unik, energi laser bisa dadi konsentrasi banget, tanpa ngrusak jaringan normal ing njaba pigmen, produksi efek LIOB, stimulasi lair maneh kolagen, pancen ora entuk downtime.
Keuntungan teknis

Laser kapindho sarang PicoSure yaiku faktor loro FDA-NMPA sing disertifikasi kanthi aman lan efektif ngilangi laser detik kulit kanthi tato lan kromatosis jinak. Kanthi dhasar prinsip penyerapan termal selektif, teknologi cetakan kunci kunci kulit kaping loro digunakake kanggo ngasilake efek fotomekanik ing basis warna target ing kulit kanthi dawa gelombang 755nm sing unik lan durasi pulsa sing cendhak banget, saengga bisa mbubarake partikel pigmen .

Nilai panyerepan melanin dawa gelombang 755nm sing diprodhuksi dening batang zamrud sing apik banget, lan nalika tumindak partikel pigmen, luwih ditargetake, mula bisa digunakake kanggo ngobati pigmentasi entheng lan pigmine dermal, sing mung mbutuhake siji dawa gelombang kanggo cocog karo macem-macem lesi pigmen umum. Sanalika, amarga panyerepan melanin luwih kuat, ora bakal ngrusak jaringan normal liyane, mula perawatan nyeri sithik, reaksi postoperatif entheng.

Fitur teknis:

Jembar nadi sing cendhak banget: Jembar denyut nadi PicoSure yaiku 550-750ps, siji pikosetik dadi triliyunan detik, 10 dikurangi 3 detik kuadrat, panliten nuduhake yen dibandhingake karo laser nanosecond, perawatan laser 755nm picosecond luwih cekak, luwih sithik pangobatan, lan kepuasan pasien sing luwih dhuwur .

Dawane gelombang: Nggunakake laser pissar dawane 755nm, dawa gelombang nyerep kaping telu saka dawa gelombang 1064nm saka melanin, mula reaksi pascamoperatif sithik banget lan efek kasebut apik banget kanggo pengalaman pasien.

Jembar pulsa dikombinasikake karo kauntungan dawa gelombang: Amarga nilai penyerapan dhuwur 755nm melanin, mung kapadhetan energi sing sithik banget dikombinasikake karo jembar denyut nadi detik sing bisa digunakake kanggo ngobati pigmentasi saka cahya nganti peteng.

Tangan Pigmen Zoom Cerdas: Pangobatan mung kudu mirsani reaksi titik pungkasan, tinimbang ora mung gumantung karo peraturan parameter, perawatan presisi nyata.

Lensa sarang paten: Lensa sarang fokus, dikombinasikake karo dawane dawa 755nm sing unik, ngasilake LIOB ing antarane epidermis nyata, stimulasi produksi kolagen lan nom-noman rai, teknologi kulit sing duwe trauma banget ing pangertene sejatine lan sejatine ora mbutuhake downtime.

Mode BOOST: Ing mode BOOST, jembar pulsa PicoSure bisa dikompres saka 750ps dadi 550ps, nambah tekanan blasting nganti 70% lan tato degil sing mbubarake sing angel dicopot.

1 (1)
1 (4)
1 (3)
1 (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Sampeyan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.

    Adol peralatan sampeyan