page_banner

produk

PicoWay


Detail Produk

Tag Produk

PICOWAY

APA ITU PICOWAY 

Temokake laser picosecond kanthi sengaja dirancang supaya bisa digunakake ing njaba.1-5

Sistem PicoWay® ngirimake kekuwatan puncak lan durasi pulsa ultra-cendhak6 kanggo efek fotokopis sing ngowahi kulit saka njero njaba. 15-5 Kanthi laser picosecond sing inovatif iki, sampeyan bisa:

  • Ngapikake bekas lara kukul2 lan kisut1 kanthi serangkaian perawatan 15- nganti 20 menit kanthi downtime sithik.
  • Nambani lesi pigmen jinak kanthi reresik 50% sawise rong perawatan (96% saka perubahan warna sing diobati) ing pirang-pirang jinis kulit (Jinis Fitzpatrick II-V) .21
  • Nambani macem-macem tato. Malah tato biru lan ijo sing angel diatasi.4,5 

PicoWay Resolve lan PicoWay Resolve Fusion minangka perawatan pecahan, balok pamisah sing kasedhiya ing sistem PicoWay. Klik ing kene kanggo ndeleng Pandhuan Ngrampungake Perawatan kanthi video perawatan kanggo ngerteni luwih lengkap babagan perawatan sing kurang aktif

Medis 

Konfigurasi sistem PicoWay utama kanggo kabutuhan estetika lan dermatologis sing ditampilake: 

1. Ngatasi Fusion 532 nm 

2. Ngatasi 1064 nm 

3. 730 nm 

4. Zoom 532 nm lan 1064 nm

Tato

Konfigurasi sistem PicoWay utama kanggo ngilangi tato sing nampilake: 

1. 730 nm 

2. 785 nm 

3. Zoom 532 nm lan 1064 nm

Mupangate Laku

Mbusak Boldly. Nambani Ringan. MediaWiki Nyuworo.

Sistem PicoWay minangka investasi sing apik kanggo praktik estetis sampeyan. Sampeyan bisa mbantu:

Gawe volume pasien lan bedakake praktik sampeyan. Kanthi papat indikasi CE sing ditandhani, sistem PicoWay mbantu sampeyan narik sawetara pasien. Lan karo konsumen sing golek perawatan estetis kanthi downtime minimal, 1,2 laser PicoWay bisa mbantu sampeyan misahake praktik.

Entuk fleksibilitas. Sistem PicoWay nampilake papat panjang gelombang picosecond (1064 nm, 785 nm, 730 nm lan 532 nm) lan pirang-pirang karya tangan kanggo nggedhekake pilihan perawatan - lan ROI.20

Nyilikake resiko ing kulit pasien warna.20 Pulsa Picosecond minimalake risiko efek samping kayata hypopigmentation lan scarring sing asring bisa kedadeyan kanthi laser pulsa sing luwih alon, nanosecond.12,13

Kunjungi candelamedical.com/skinofcolor kanggo informasi lengkap babagan carane laser PicoWay cocog kanggo kulit warna.

PicoWay. Investasi sing apik. 

Sistem PicoWay minangka investasi sing apik kanggo praktik estetis sampeyan. Sampeyan bisa mbantu:

Kurangi kabutuhan perawatan sawise perawatan. Resolusi PicoWay Eksklusif nggunakake renovasi sub-permukaan tanpa ngilangi stratum corneum, ngowahi kulit pasien saka njero metu lan bisa uga nyuda kebutuhan perawatan tindak lanjut.

Tuwuh latihan sampeyan dina iki lan sesuk. Sistem PicoWay didhukung dening komitmen Candela kanggo layanan sing apik. Count kanggo kita kanggo: 

  • Latihan klinis ing situs
  • Lokakarya pelatihan
  • Studi klinis kanggo ndhukung panggunaan produk sing wis ana lan mbesuk
  • Dhukungan layanan saka teknisi sing wis trampil
  • Bahan pemasaran sing ramah pasien kanggo nulungi bisnis sampeyan
1 (1)
1 (1)
1 (3)
1 (3)
1 (2)
1 (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Sampeyan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.

    Adol peralatan sampeyan