page_banner

produk

thermage


Detail Produk

Tag Produk

Thermage

SOLTAMEDIK

Dadi sing asli bali menyang kasunyatan sing nyata

Model lan Pa Nyata

ADDRESS TANDA KANGGO IKI

TUA IN MINIT

Sistem Thermage "minangka terapi radiofrequency (RF) sing ora invasif sing bisa mbantu nglancarake, ngencengi, lan kontur kulit kanggo

tampilan umume luwih enom.

Ora Bedah utawa Injeksi 

Thermageis non-invasif-ora

nglereni, ora nganggo jarum.

1

Perawatan Tunggal

Siji tre tmantlon cepet nganti pirang-pirang menit

gumantung saka area perawatan bisa ngasilake asil sing paling apik

pasien.

Kenyamanan Pasien

Pendinginan terintegrasi karo RF pulsed lan geter kanggo mbantu kenyamanan pasien.

Asile Awet

Asil saya suwe saya suwe bisa uga

awet terus.

* Dianjurake dening dokter minangka bagean saka kulit taunan

program pangopènan rejuvenasi.

 Multiple area perawatan

 nambani kisut lan kulit sing longgar ing pasuryan, ing sekitar mata lan awak.

1 (1)

CARA KERJA

Panas sing ditrapake misahake molekul banyu saka kolagen fibrosa, nyebabake kontraksi langsung, asil

kulit kenceng

Suwene sawetara wulan, sekolah menengah

nanggepi penyembuhan terus minangka kolagen

setor lan

Direnovasi

Uses Teknologi radiofrequency bisa nggawe panas lapisan kaya kolagen nalika pucuke kedher lan adhem kanggo mbantu kenyamanan pasien.

Suwene bakal asile?

Kanggo umume pasien, asil sing bisa diukur katon

mboko sithik sajrone rong nganti nem wulan sawise nglakoni perawatan siji lan bisa suwene 1-2 taun gumantung karo kondisi kulit lan proses penuaan. *

* Dianjurake dening dokter minangka bagean saka program perawatan peremajaan kulit saben taun.

Pira perawatan sing dibutuhake?

Ora kaya prosedur kosmetik sing mbutuhake pirang-pirang sesi, Thermage FLX ngasilake asil sawise siji perawatan. Paling apik, asil terus saya suwe saya suwe.

Pira regane regane?

Biaya gumantung saka wilayah sing wis dirawat. Dokter sampeyan bisa menehi ide babagan biaya sing luwih tepat adhedhasar asil sing pengin dideleng

Apa lara?

Sistem ThermageFLX nggabungake geter ing pasuryan lan perawatan awak, sing dituduhake kanggo mbantu nyenengake pasien.

Sampeyan bakal ngrasakake sensasi dadi panas nalika

tip piranti perawatan nutul kulit sampeyan, banjur sensasi adhem kanggo nglindhungi kulit lan nyuda rasa ora nyaman sacara.

Apa ana efek samping sing umum?

Sawetara pasien ngalami kemerahan utawa pembengkakan suntingan sawise perawatan, nanging iki biasane ngenteni sajrone 24 jam

Suwene sadurunge aku bisa bali menyang kegiyatan normal?

Umume pasien bali menyang kegiyatan rutin

sanalika sawise perawatan. Ora mbutuhake perawatan khusus sawise iku, kajaba kulit dhasar

sunscreens pangopènan lan spektrum sing wiyar minangka bagéan saka regimen perawatan kulit biasa.

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (3)
1 (2)
1 (4)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Sampeyan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.

    Adol peralatan sampeyan