page_banner

produk

Ultherapy


Detail Produk

Tag Produk

Ultherapy

Mung Ultherapyisthe sing ngresiki prosedur FDA, sing ora invasif sing ngangkat gulu, dagu lan alis, lan nambah garis lan kisut ing dhadha ndhuwur. Liwat pencitraan ultrasonik kanthi Ultherapy, energi dikirim kanthi tepat menyang papan sing bakal mupangati tumrap sampeyan- kanggo asil sing katon alami sing

nambah wektu.1-3

Ultherapy gumantung karo terapi ultrasonik sing luwih jero tinimbang perawatan non-invasif liyane kanggo stimulasi kolagen. Lan nggunakake

pencitraan ultrasonik tradisional supaya panyedhiya Ultherapy bisa ndeleng lapisan jaringan sing diobati. Iki njamin perawatan

energi dikirim menyang ngendi sampeyan entuk manfaat paling, 1,2,4

Kanggo wong sing durung siyap kanggo facelift, Terapi Ul nyedhiyakake khasiat minangka terapi tunggal kanggo umume pasien, kanthi asil. Sinau babagan cara ora mbukak operasi, ora mengaruhi permukaan kulit, tanpa mandheg kanggo ngobati kulit sing longgar

ACOLLAGENCOMEBACK

Ultherapy nggunakake ultrasonik mikrofokus kanggo ngasilake efek termal ing kulit. Efek iki tegese miwiti proses awak dhewe kanggo nggawe sing anyar

kolagen

Minangka protein alami, kolagen bisa digunakake kanggo menehi kulit awet enom kanthi tetep stabil lan kenceng. Nalika agecollagen rusak, lan asile ilang kekuatan kulit lan

elastisitas2Ing endi Ultherapy langkah lan munggah, liwat terapi ultrasonik12

Ora ana operasi ing kene

Beda karo laser, frekuensi radio, operasi, lan teknologi liyane, Ultherapy nonsurgical nglewati permukaan kulit

energi ultrasonik kanthi pencitraan fokus - kanggo target target jumlah sing tengen ing sisih tengen

jero lan suhu sing pas. Asil kasebut minangka langkah wiwitan produksi kolagen awak dhewe 1,3-5

Asil Ultherapy sing wis kabukten jelas,

katon luwih saka rong nganti telung wulan nalika kolagen anyar bisa ngunggahake kulit ing gulu, dagu, lan alis lan kulit alus ing dodo ndhuwur. Asil bisa nambah suwene telung nganti nem wulan ing ngisor iki, lan bisa nganti setaun utawa luwih * Ora bakal duplikat asil saka facelift operasi, nanging Ultherapy isa

alternatif non-invasif sing wis kabukten sacara klinis kanggo sing durung siyap operasi. 1.67

* Asil bisa beda-beda.

FindaProvider

Ultherapy mung kasedhiya liwat lisensi

dokter

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Sampeyan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.

    Adol peralatan sampeyan