page_banner

produk

VISA

Sistem Analisis Kulit Generasi 7 VISIA® nyedhiyakake pengalaman sing luwih apik kanggo konsultasi perawatan estetika lan perawatan kulit. Modul panangkepan sing mentas dirancang muter kanthi lancar ing subjek, dadi luwih gampang proses pencitraan nalika menehi kenyamanan luwih gedhe kanggo klien. Piranti lunak sing dianyari ngidini motret gambar luwih cepet kanthi klasifikasi jinis kulit otomatis, deteksi fitur rai sing wis ditapis lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Sistem Imaging

VISI KITA

"Terus dadi pemasok utama sistem fotografi digital, piranti lunak pencitraan, lan layanan dhukungan kanggo mbiyantu para profesional kesehatan kanggo ningkatake komunikasi pasien lan ngatur asil perawatan."

MISI KITA

"Kanggo nyedhiyakake kualitas, canggih, solusi pencitraan kanggo dokter lan industri kesehatan, sing didhukung dening layanan pelanggan sing durung pernah ana."

1 (1)

Layanan Klinis

VISI KITA

"Minangka organisasi layanan kontrak utama kanggo pencitraan medis, kita bakal terus nyetel standar emas ing dokumentasi lan analisis asil klinis kanggo nemtokake khasiat obat lan produk ing pasien."

MISI KITA

"Kanggo nyedhiyakake alat, metode, lan layanan fotografi lan pencitraan sing dibutuhake kanggo nyengkuyung proses inovasi produk farmasi, bio-teknologi, lan industri piranti medis ing lingkungan peraturan saiki."

1 (1)

Inovasi sing Didhukung Pelanggan

Minangka perusahaan teknologi, kita nggawe aset teknologi canggih dhewe lan kerja sama karo industri, akademi, lan pusat riset kanggo ngatasi masalah rumit.

Kita yakin kemitraan klien sing mulus sing ngubungake kita minangka tim gabungan kanggo kolaborasi ing solusi inovatif kanggo nuwuhake bisnis lan mbedakake sampeyan saka kompetisi.

Kita njupuk pendekatan tim cilik, langsung kanggo ngrancang, prototipe, iterasi, lan entuk asil terobosan kanthi cepet.

1 (3)

Sistem Pencitraan Wajah kanggo Riset Klinis

Kanthi wektu njupuk cepet lan mode cahya sing dirancang kanggo ningkatake visualisasi fitur kulit, VISIA®-CR minangka standar ing pencitraan klinis sing bisa diulang. Integrasi mulus karo Toolkit Analisis Gambar VAESTRO® nyedhiyakake solusi analisis kulit turnkey kanggo peneliti apa wae.

1, posisi internal lan cahya standar kanggo mesthekake yen kahanan saben gambar konsisten lan bisa dibaleni.

2, macem-macem gambar spektral: aplikasi lampu putih standar, lampu kilat polarisasi salib lan cahya ultraviolet kanggo fotografi multisektral kanggo ngukur permukaan kulit lan kahanan subkutan.

3. Teknologi RBX Teknologi RBX anyar nyedhiyakake cara anyar sing ora biasa kanggo ndeteksi, ngamati lan nganalisis pigmen subkutaneus lan pembuluh getih.

1 (1)
1 (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Sampeyan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.

    Adol peralatan sampeyan