page_banner

produk

VIVIVE


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan Perusahaan

Viveve, Inc., anak perusahaan Viveve Medical, Inc., minangka perusahaan kesehatan intim wanita sing adhedhasar ing Englewood, Colorado. Viveve setya maju solusi anyar kanggo ningkatake kesejahteraan lan kualitas urip wanita. Perusahaan iki fokus ing komersialisasi alat medis sing ora revolusioner, non-operasi, sing ndandani kolagen lan mulihake jaringan bawok. Sistem ViveveĀ® sing dipatenake internasional nggabungake teknologi Monopolar Radiofrequency (CMRF) sing adhem Crypto kanggo ngirimake pemanasan volumetrik kanthi seragam nalika adhem jaringan permukaan kanthi alon kanggo ngasilake neokollagenesis ing sesi siji ing kantor. Ing Amerika Serikat, Sistem Viveve diresiki dening Administrasi Pangan lan Obat (FDA) kanggo digunakake ing prosedur operasi umum kanggo elektrokagulasi lan hemostasis. Persetujuan lan pangaturan peraturan internasional wis ditampa amarga kelenturan bawok lan / utawa perbaikan indikasi fungsi seksual ing luwih saka 50 negara.

Viveve terus maju program pangembangan klinis ing inkontinensia urin stres (SUI). Kaya sing dilaporake ing Desember 2020, FDA nyetujoni pangowahan protokol nyoba PURSUIT AS sing penting kanggo nguatake panelitian umum lan potensine kanggo nggayuh titik akhir efikasi utama. Owahi panliten kalebu paningkatan ukuran uji coba lan kriteria pemilihan pasien sing luwih ketat yaiku asil pandhuan saka Dewan Penasihat Klinis Viveve nalika ditinjau asil positif saka kelayakan SUI lan studi praklinikal Perusahaan. Viveve nampa persetujuan FDA saka aplikasi Pengecualian Piranti Investigasi (IDE) kanggo nganakake uji coba PURSUIT multicenter, kanthi acak, dobel, lan kontrol palsu kanggo perbaikan SUI ing wanita ing wulan Juli 2020 lan persetujuan FDA kanggo amandemen protokol IDE sing dijaluk minangka dilaporake tanggal 10 Desember 2020. Inisiasi sidhang kasebut dilaporake tanggal 21 Januari 2021 lan pendaftaran subjek lagi ditindakake. Yen positif, asil saka sidhang PURSUIT bisa ndhukung pratondho SUI anyar ing AS

Ing Sistem Viveve ngirim perawatan siji-sesi kanggo ngasilake kolagen lan mulihake jaringan. Mode dobel VIVEVE COOLS, lan nglindhungi lumahing, nalika nduwe pengaruh sing luwih jero. Perawatan Viveve aman lan efektif.

PRODUK INCONTROL nguatake otot lantai panggul lan tenang otot detrusor nggunakake elektrostimulasi paten kanthi stimulasi tingkat dhuwur lan sithik kanggo ngobati inkontinensia urin lan feses. Attain minangka piranti sing wis diresiki dening FDA.

Perawatan Viveve

PERAWATAN VIVEVE DITAWARKAN VIA THE VIVEVE SYSTEM, piranti radiofrequency digawe adhem krenogenik sing nggawe kolagen alami kanggo nambah integritas struktural tempek lan kanggo ndhukung uretra. Sistem iki dirancang kanggo ngobati wanita sing ngalami inkontinensia urin - bocor urin nalika ngguyu, batuk, wahing, utawa mlumpat; disfungsi seksual lan laxity bawok - peregangan lan ekspansi jaringan bawok sawise nglairake, kanthi umur utawa amarga perubahan hormon. Penelitian wis nuduhake asil sing tetep suwene 12 wulan.EC

1 (1)
1 (2)
1 (2)
1 (1)
1 (3)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Sampeyan

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.

    Adol peralatan sampeyan